Laat uw gyproc wand in een handomdraai plaatsen door Fix2Finish uit Lommel

Stevig en mooi resultaat

Bij ons moet het perfect zijn.

Bij heel wat renovatieprojecten kiest men ervoor om een gyproc wand te plaatsen in plaats van volledig nieuwe pleisterwerken uit te moeten voeren. Een gyproc muur plaatsen zorgt namelijk voor veel minder overlast, stof en vuil en kan zeer snel uitgevoerd worden.

Velen proberen het zelf maar weinigen werken het af omdat ze meteen merken dat een gyprocwand plaatsen in hun woning in en rond Lommel niet zo simpel is. De afwerking is namelijk zeer belangrijk wanneer u later geen naden meer wil zien.

Ga daarom zelf niet experimenteren en geef niet nodeloos tientallen euro’s uit aan materiaal dat achteraf toch terug moet afgebroken worden, maar kies meteen voor een professioneel plaatser.

Fix2Finish zorgt voor een snelle en mooie afwerking en dit aan zeer concurrentiële prijzen. Wij beschikken over al het nodige materiaal om uw gyprocwanden perfect egaal en schilderklaar te plaatsen.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of voor een vrijblijvende prijsofferte op maat van uw project.

Contact

Wil je graag jouw project even overlopen? Of heb je een andere vraag voor ons? Stel ze gerust, wij helpen je graag verder.